Groepslessen, bekkenpijn en fysiotherapie


Keien&Kiezels is gestopt met het geven van groepslessen zwangerschapsyoga.

Lucy is verhuisd naar Roosendaal en heeft besloten om per 1 januari 2015 geen groepslessen meer te geven. De cursussen op individuele basis Angst rondom bevallen en Goed bevallen worden nog wel gegeven.

Voor zwangerschapsyoga in groepsverband (omgeving Barendrecht) kun je terecht bij mijn enthousiaste collega Jacqueline Luchtmeijer van A Beautiful Balance.

jacqjacqjacq6162A Beautiful Balance is gespecialiseerd in fysiotherapie bij (zwangerschaps-gerelateerde) bekkenklachten, bekkenpijn, bekkenbodemproblematiek en groepslessen voor zwangeren.  De drijvende kracht van A Beautiful Balance is Jacqueline Luchtmeijer. In  haar cursussen en therapiesessies gebruikt zij haar know how en ruim 20 jaar ervaring in het lesgeven aan en het behandelen van zwangeren in deze  bijzondere fase in hun leven. Jacqueline staat open voor vernieuwing en is  een groot voorstander van kwaliteitsbevordering. Door haar regelmatige  nascholing, voortdurende ontwikkeling van de cursussen en haar  persoonlijke benadering krijgen de cliënten een hoog kwalitatieve cursus of  therapie aangeboden. Het beste uit door haar gegeven cursussen zwangerschapsgym, Zwanger &  Fit, zwangerschapsyoga en Pilates, Tai Chi, Oosterse bewegingsleer en  aerobics heeft zij samengebracht in de verschillende cursussen rondom de  bevalling. Zo kunnen zwangeren deelnemen aan ‘Zwanger, Fit & in Balans’ of zwangerschapsyoga. Op deze manier kunnen de deelnemers op een veilige  en verantwoorde wijze bewegen tijdens hun zwangerschap. Ze worden goed  voorbereid op de bevalling en kunnen zo met vertrouwen in lichaam en rust  in de geest de bevalling tegemoet treden.

 

A Beautiful Balance Harplaan 2 2992 NC  Barendrecht,  tel. 06-44020800,  E-mail: info@a-beautiful-balance.nl