Opvoedworkshops

opvoedparty-300x245

Opvoedparty

Wil je graag op een ontspannen manier over opvoeden en dilemma’s praten?

Vind je het leuk om ervaringen uit te wisselen met andere ouders?

Dan is de Opvoedparty wellicht iets voor jou!

Bij Keien&Kiezels bieden we regelmatig een opvoedparty aan.

 

Over de Opvoedparty

Waar? Bij ouders thuis of kinderdagverblijf/peuterspeelzaal/school

Wie organiseert? Een ouder zoekt zelf vrienden en vriendinnen, buurmannen en buurvrouwen of ouders van klasgenootjes van hun kinderen, enzovoort

Wat nodig? Uitnodigingen, flyers

Hoelang?  2 uur

Hoeveel deelnemers? 5 tot 10

Thema?  Eten, slapen, grenzen, zakgeld, maar je mag ook zelf een thema bedenken. Ook kunnen we gebruik maken van het opvoedspel

Prijs?  € 20,00 euro per persoon

Begeleiding? Lucy de Groot

De opvoedparty is een laagdrempelige manier om ervaringen over opvoeden uit te wisselen en zodoende meer ontspanning in de dagelijkse opvoeding te verkrijgen.

Een opvoedparty is leerzaam, maar vooral leuk!

De gastvrouw/heer zorgt voor een kopje koffie of thee+  en mag gratis deelnemen. Je kunt natuurlijk ook vragen of ieder wat lekkers mee wil nemen en er een echt feestje van maken.

 

Keien&Kiezels geeft trainingen aan ouders, leerkrachten en leidsters van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. De cursussen Puber in huis, Puberbrein, Opvoeden&zo, Regels en grenzen, Time-management, Gezond eten en bewegen worden regelmatig gegeven.

Het opvoedcafé werd een paar geleden succesvol geïntroduceerd bij scholen en op verzoek werden opvoedtips en artikelen op websites geplaatst. Wij zijn gevestigd in Roosendaal, maar werken voornamelijk in de Hoeksche Waard.

 

12552974_955723847809194_8587354621309976772_n

 

Workshops over het Puberbrein