Lucy de Groot en symboliek

                                                    

Lucy is eigenaar/oprichter van Keien&Kiezels en werkt met ervaren gastdocenten/trainers. Samen vormen zij een enthousiast team met veel expertise en delen zij de passie, die ligt in het begeleiden van ouder en kind olucy handenp een persoonlijke manier.

 

 

 

 

 

Symboliek van Keien&Kiezels

Symboliek speelt een belangrijke rol in mijn leven. Toen mijn kinderen het vertrouwde ”nest“ verlieten heb ik ze symbolisch losgelaten in de vorm van een ballonvaart.

Keien staan symbool voor onverwoestbaar, sterk en puur. Ze ontstaan uit de natuur, zoals ook de persoonlijkheid van een mens. Een kiezel, gevormd door de natuur, beschadigd of gepolijst, gevormd naar wat hij tegenkwam op zijn pad, zo ook wordt een mens gevormd. Ieder mens komt in het leven in meer of mindere mate obstakels tegen. Ik ben me er sterk van bewust dat ik gevormd ben door wat ik in mijn leven heb meegemaakt en haal daar energie en kracht uit om me in de ander te verplaatsen. Het is daarbij mijn doel die ander de eigen kracht te laten ervaren.

 Ik ondersteun ouders in de opvoeding door symbolisch een kiezel in het water te plaatsen en zo de stroming te veranderen.
13373522691805_steen_water