Even voorstellen

_MG_2438Lucy heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in haar eigen praktijk en is daarnaast sinds 1992 werkzaam bij Careyn als docent/trainer, coördinator van het opvoedingsondersteuningsproject MIM (Moeders Informeren Moeders) en pedagogisch adviseur. Ze heeft diverse draaiboeken en cursusboeken geschreven, cursussen ontwikkeld, werkte mee aan de film “Zie je mij?” over het hechtingsproces van adoptiekinderen (samenwerking Riagg Zuid-Holland Noord) en was medeoprichter van Kiddyup Care.
Ook is Lucy gediplomeerd zwangerschapsyogadocent en heeft haar opleiding voltooid bij Samsara Yoga opleidingen in Bilthoven. Deze opleiding is aangesloten bij de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland. Daarnaast is Lucy docent Babymassage, zij heeft haar opleiding voltooid bij de VSD te Rotterdam. Lucy is aangesloten bij de Vakgroep Shantala Docenten. Tevens is zij gediplomeerd masseur NGS, klassiek masseur en is ze gespecialiseerd in zwangerschapsmassages.
Ze is breed en goed geschoold in alle facetten betreffende het kind en de ouder en heeft o.a. de volgende opleidingen en cursussen  gevolgd:
–              Psychologie OU
–              Pedagogiek HBO
Pedagogisch adviseren, sensomotorische ontwikkeling van de zuigeling, lichaamstaal, inbakeren, massage voor adoptiekinderen en prematurenmassage. Ze volgt regelmatig bijscholingen.

Lucy is de trotse moeder van Stefan en Ilse en oma van Julian, Daniël en Maas.